Wednesday, 22 February 2012

make it simple

Assalamualaikum..
hai3..haha..cmane dunia blogger tanpa aku? (it's sounds like bajet gila aku ni kan?) haha... hakikat nya aku dah lame x mengepos ape2 di blog ini..huhu. seeee belog aq sudah berwajah baru..simple kan? bak kata kawan aku kn tah hormon ape yg merasuk bdn ni haha..ase x ske la ngn belog yg terlalu crowded mcm sblum2 ni..tgk mcm ni..simple kan? huhu..bile usha belog2 org x de pon crowded2 dan warna warni bagai...ase serabut pulak otak aku yg dah sedia serabut nii.... actually x de pape pon yg mnarik utk post kali ni..saje nk menjenguk2 dan menghasil kan karya yg terbaru....huhu.. ok lah aku x tau nk tulis ape lg..disebabkan tiada mood utk berkarya di samping faktor kekeringan idea..

p/s : ohhh..result STPM dah makin tiba nk kelua..haish cmane la ayat aku ni? erm.. result x lame lagi nk keluar... hopefully dpt result yg terbaekkkkk.. credit to : aku sendiri n semua students pra-U 2012 di seluruh duniaaaa....

babaiii~muahhhh3

No comments:

Post a Comment

ekspressi seorang aku.copyright