Friday, 30 December 2011

selamat tinggal 2011

welcome 2012~

actually ni second entry untuk harini......sekadar beringkas2 sahaja...sebagai pnutup bagi tahun 2011....
HAHA~tetibe terlintas kt otak nk wat perasmian penutup bg tahun 2011....(dah tu merepek nyehh)
aku ni bkn rajin dah nk update belog ni....sejak2 netbook ni diserang sakit gila yang kronik....mmg mls btoi jadiknye aku nk menaip....

harini~jumaat~4.23 p:m~30.12.2011...
kot esk aku x leh online....x dpt lak nk update kan? lantas...aku kerahkan jari jemari aku utk menaip....haha..
sedar x sedar..tahun ni last aku menggalas tanggungjawab sebagai pelajar SEKOLAH , pengawas , dan plg penting sekali sbgai remaja belasan tahun..haha..beb taun depan aku 20 taun dah....one times ago,aku penah berharap.....cepatla aku capai umur 20-an..haha...tu mase aku tghh...hishh....x yh cite la kan..tapi skang,lain plak jadi nye....ase cam bia la belasan lagi.....sbb aku dah makin tua..huhu~ aku tetap hargai tahun 2011....sbb byk jugak kenangan pahit manis yang terlakar...dan pastinya,setiap yang manis akan aku sematkan dalam memori...dan yang pahit akan aku jadikan pengajaran & pengalaman untuk dugaan pada masa akan datang.....
AMIN~

tapi ape pon aku ttap akan melalui nye...aku harap tahun 2012 ni lbih baik dari tahun2 yang seblum2 ni.....hopefully aku bkn sahaja matang dari segi umur,malah dari semua aspek....~pemikiran,sikap,dan dalam membuat keputusan~

antara lainnye... :))
~aku nk masuk 'u'
~jadi anak yg solehah dan mendengar kata
~lebih mengenal erti kesabaran
~matang dalam segala hal...
~improve iman dalam diri..(dkt kan diri dengan ALLAH)

"tidak semua yang kita ingin, mampu kita perolehi.....sebagaimana tidak semua yang kita perolehi adalah yang kita ingin kan "

~yup....tapi kita sebagai manusia...hanya mampu merancang...dan segalanya ALLAH yang tentukan....Wallahualamm....






Tulangkeringkeding.blogspot.com ~

No comments:

Post a Comment

ekspressi seorang aku.copyright