Saturday, 21 January 2012

borak-borak kosong

halliuuuuuu...huhu......ini cume short entry becoz aku x tau nk citer ape...tp aku ader citer..hua3....
harini aku hang out ngn mmber2 o senang citer geng aku ar kan..tapi kua kali ni mendu je aq ase..ahhaha..mesti sbb x rmai...tambah lgi si eyka 2 dandan penyakit yang bebagai nye dtg...huhu...... ape2 pon...aku ttp enjoyyy..bile lagi berpeluang mcm tadi...aku pon kurang pasti... :)

lagi satu nk gitau...hum...aku ni x cool langsung !! yelaa....bile tibe part cuak, maka hilang lah cool dan macho nye..HAHA...contohnye mcm tadi...aku...TERbalik lambat....bapak aku tibe2 kol..haha..cuak100x,bapak aku kan GARANGGGGG?? kau ada? HAHA...HAHA....lwk toi aku ni....coooooooool konon !! auta lebih, tapi balik 2 x kne marah pon, kire garang bapak aku ni still ade sporting nye lagi...yg pnting aku jage diri,jgn buat  bnde x baik....paham..baru nk jadi seorang yang cool kan?! tapi kelam nye mang x leh nk dibuang..HAHA...oke... ckup r untuk entry kali ni...picture pon x dpt di upload lagi memandangkan kwn aku pon x upload lagi kat fb...HAHA....bwat2 paham sudahh..oke3....

hidup mesti ceria ! mulakan hari anda dengan senyuman.... pis....no war !

#cite nye aku langsung x cool...HAHA
Assalamualaikum #

2 comments:

ekspressi seorang aku.copyright