Friday, 14 June 2013

bebanan makin berkurang

assalamualaikum.
heyy there... yatt here..how are you..heee.. seperti yang telah dijangka, tangan aku ni tak leh nk dduk diam drpd menaip.. ms tgh sibuk2 nk study nak final nilah die mintak untuk menulis. sebelum ni tkde pulak ngade2 nye.. sebenarnya dr td nk menulis tp idea tak muncul2.. jd skrg, sdg tgu mood untuk study titas dtg, tbe2 idea dtg pulak la kan.. ok sebelum aku melalut dgn lebih lanjut... aku ingin mengeluarkan sebuah kenyataan yang merupakan hakikat dan realiti seorang aku... aicehhhh...
"kalau dah balik kg. tu... aku ni mmg dianaktirikan" sedih.. tapi nk buat camane.. biar kan die enjoy puas2.. aku takkan ggu ok....
ok seminggu ni... final exam telah melebarkan sayap dengan megahnya... dh abis 3 paper yang bg aku sgt2 membunuh aku kerjakan dgn menggunakan segala kekuatan yang ada.. hari pertama, business law, kedua operation management and ketiga makroekonomi. baru shj melabuhkan tirainya pagi tadi... tah ape la aku merepek ni....
komen aku???? no komennn.. heee. tah la.. aku pon tak tau.. nk kate boleh jawab tu mmg lah.. tapi sama ada jawapan betui atau pun tidak itu yang menjadi titik persoalannya sekarang... aku mencuba sekadar yang termampu... dan harap sangat target aku tercapai.. in sya Allah... dan start study week sampai lah ke minggu exam ni, tidur memang tak menentu... kadang2 tak tidow pon gara-gara nak buat revision... yelah, matlamat harus digapai...kan.. dalam ms seminggu ni... tadi la yang paling aku rs adventure... guess what??
semalam aku tdow lambattttt sgttttt.... smpai kan td, lg stgh jam exam nk bermula br aku tersedar.. tu pun nasib baik kwn aku msj.... alarm mmg tak lut dh.... aku ni mmg tk leh tdow lmbt......kalau lambat maka kelaut lah jawapannya... heee....


2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. uitttt... haha... sape suh tdo lewat??? wehh, kite same.. bila dh balik kg, mmg kite mcm tggu bulan jatuh keriba.. sedihhh

    ReplyDelete

ekspressi seorang aku.copyright