Sunday, 10 November 2013

sembang-sembang kosong

assalamualaikum.
heyy what's up. rs mcm dh lama tak bertapak di sini bukan. entah lah.. mls rs nya nak menaip.. aku bukannya blogger tegar.. sekali dtg mood nk menaip, tak renti2 aku menaip.. bila takda mood, alamat nya setahun blog ni senyap tak berpenghuni.. huhu.. tengah stress2 study ni, tiba-tiba lintas satu prkara dalam kepala hotak aku ni.. erm kjap2, sebelum tu nak ckp sikit, aku tak tau lah bila masa aku mula dpt penyakit "homesick" ni.. sebelum ni aku cool je, sejak masuk sem dua smpai la ke harini, pnyakit tu mula dikesan.. actly td br je balik dr kampung, dannnn.................... hati ni terasa sebak gila.. malas rasa nya nk meninggalkan rumah, mak, ayah, dan semua family.. huahua.. tidak dapat tidak, balik jugak lah.. kalau lah boleh buat suka-suka hatii, aku tak nak jejakkan kaki kat usm lg.. hihi.. kata di mulut, tp hakikat nya.. mana mungkin..

urm.. apa sebenar nya aku nk ckp ni? ermm.. sbenar nya aku nk ckp yg belajar ni, bagi aku ibarat kita kena paksa kawin dgn org yg kita tak kenal.. ermm.. yelah.. kita tak pnah jumpa bnde ni kan, baru ptama kali, tapi kita terpaksa jugak hadapi, kena jugak belajar dia, terpaksa suka juga kat dia walaupun sbenar nya kita tak suka, kita benci utk mengenali dia... tapi bila dah lama-lama kenal, tiba-tiba jadi suka pulak... jatuh cinta pulak lepas dah kenal kan....hmmmmmm tah bnde la motif sebenar aku ni... dh lme tak menulis, jd kekok ni la jadi dok merapu bukan-bukan hala...

#motif : tension nk mengadap test, lusa dan lusa.. good luck utk diri sndri dan semua kawan2 :P

1 comment:

  1. yattttt........................ goodluck!!!! nt kongsi2 jawapan.. :p

    ReplyDelete

ekspressi seorang aku.copyright